2014-06-11 09:07:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Igen sűrű, tevékeny napja lehet

Napi horoszkóp június 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Estére inkább ne tervezzen semmit. Az már sok lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy nagyszerű vendégségbe, vagy találkozóra hívhatják a mai napon. Ha nem is fűlik igazán hozzá a foga, akkor is érdemes elfogadnia a meghívást. Amikor ott lesz, már egészen másként látja a dolgokat. Meglátja, élvezni fogja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy vitás ügyeit elrendezze. Talán másként láthat most dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek. Valahogy minden új értelmet nyerhet. Valahogy mélyebbet, mást és jobbat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Régóta tervezett programját kellhet ma lemondania, vagy legalábbis elhalasztania. Ne bánkódjon, mert amiben viszont része lehet, az sokkal érdekesebb, és értékesebb idő, mint amitől megfosztják. És ráadásul semmi sem pótolhatatlan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne engedje, hogy munkahelyi nehézségei, gondjai rontsák el a hangulatát! Különösen a délutánt érezheti nyomasztónak, ha folyton csak a holnapon rágódik. Hogy ezt elkerülje, keresse fel a barátait, vagy szervezzen egy nagy közös sörözést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Meglehet, az elkövetkező időkben valaki nagyon közel kerül a szívéhez, és ez alaposan összekuszálja jól megszervezett eddigi életét. Még az is lehet, hogy választásra kényszerül. Ma még ne döntsön, ne hamarkodja el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Készüljön a nagy utazásra! Különösen a magányos Mérlegeknek tilos most otthon maradniuk, hiszen, ha útra kelnek, most biztosan szerelem vár rájuk. Meglehet, hogy idegen országban találkoznak azzal, aki igazán közel van a szívükhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Elérkezett a változtatás ideje. Már régóta érzi, hogy munkája annyira gúzsba köti, hogy már szinte mozdulni sem tud, levegőhöz sem jut. Legalább néhány nap pihenésre önnek is szüksége lenne. Nézzen ki egy last minute utazást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Megint rá kell jönnie, hogy az igazi lehetőség önmagában rejlik. Hiába kereste máshol a megoldást élete problémáira, újra rá kell jönnie, hogy csak ön segíthet saját magán. A mai napon a távlati céljait is jobban látja, új utak körvonalazódnak önben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon nehéz önt befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Látszólag persze neki is ellenáll, no de ez csak a látszat. Igaz, önnek nagyon fontos, hogy mit mutat magáról. De jól teszi, ha hallgat az illetőre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Merjen kockáztatni! Most látja csak igazán, hogy a bizonytalanságban lehetőség rejlik. Ne féljen ettől, hanem menjen elébe. Ha folyton a medence szélébe kapaszkodik, sosem tanul meg úszni. A kisgyermek Vízöntőknél ez szó szerint értendő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lássa meg, hogy a jövő szép! Vannak ugyan néhányan ön körül, akik mindent megtesznek azért, hogy ezt ne láthassa. Pedig a jóból több van, de csak akkor válik a részesévé, ha nem hallja meg a negatív hangokat. Kerülje a lehúzó embereket!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: